İçimizdeki hainlere göz açtırma. Bu yüce millet 15 Temmuz'da yapılanları hiçbir zaman unutmayacaktır. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun. 15 Temmuz kahraman Türk milletinin demokrasi bayramıdır. Kutlu olsun. 15 Temmuz Sözleri listesine bakalım. 15 Temmuz günü, canını vatan uğruna feda eden 250 kişi şehit olurken binlerce kişi de gazi oldu. Bugün o günü ve vatanseverliği anma günü. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla, Facebook'ta, Twitter'de ve bütün sosyal medya hesaplarınızda paylaşabileceğiniz yazılı ve resimli 15 Temmuz sözlerine bakalım.

15 Temmuz Sözleri

15 temmuz sozleri Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz. Bu yüce millet 15 Temmuz'da yapılanları hiçbir zaman unutmayacaktır. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun.

IBAN'a Para Gönderip Açıklama Kısmına Bunu Yazmayanlar Yandı! IBAN'a Para Gönderip Açıklama Kısmına Bunu Yazmayanlar Yandı!

Kahraman Türk Milletinin 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü kutlu olsun. Hain 15 Temmuz darbe girişiminde ölen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim. 15 Temmuz alçak darbe girişimini unutmayacağız, her yıl demokrasi ve birlik günü olarak kutlayacağız.

15 Temmuz demokrasi ve milli birlik gününüzü tebrik eder. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyoruz. Darbelerin susturduğu ezanlardan, salaların susturduğu darbelere… Vatan, aşktı bizde ve aşka yürüdüğümüz gündü bu gün... Bu millet demokrasiyi 15 Temmuz'da bütün dünyaya göstermiştir

15 Temmuz demokrasi milli birlik gününde vatanımız için yüreklerini ortaya koyan tüm milletimizi şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz. Darbe Girişimine izin vermeyen Türkiye Milleti hep var olsun. 15 Temmuz Şehitleri Unutulmasın.

Herkes gönlünü ferah tutsun, bir kurtuluş savaşı daha kazandı bu millet 15 Temmuz'da En büyük zaferimiz hiç düşmemek değil, her düştüğümüzde kalkabilmektir. Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan onurludur. Ne mutlu VATAN uğruna can verene!

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA MESAJLARI

resimli mesajlari 15 temmuz sozleri Yer yarılmadıkça, gök üstümüze çökmedikçe, bizdeki birlik bitmedikçe Allah'ın izni ile bu ülkeyi, bu ülküyü kimse dize getiremez. 15 Temmuz Şehitlerinin ruhu şad olsun. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun. VATAN AŞKI, neler yaptırmaz ki insana? Bir can değil, binlercesi feda olsun yoluna bu vatanın 15 Temmuz gecesi şehit kanları ile sulanmış bu topraklar 249 şehidi daha bağrına bastı. 15 Temmuz şehitlerimiz hiç unutulmayacaktır. Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın…

Millet bu alçaklara her zaman gerekli dersi verecektir. Bu aziz millet uğruna, can verenlerin mekânı cennet olsun. Bu yüce millet 15 Temmuzdaki hain saldırıyı hiçbir zaman unutmayacaktır. 15 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyeti'ne kast edenlerin hain planına canını siper ederek karşı koyan şehitlerimizin rahmetle ve dualarla anıyoruz

15 Temmuz Şanlı Zaferi ile İlgili Şiirler

İşte O sözler Sen vatan kahramanı, demokrasi şehidi Yine bir tarih yazdın dünya bunun şahidi Bir mucize yarattın 15 Temmuz gecesi Can verdin vatan için yoktu bunun ötesi O nasıl bir yürek ki, binlerce tanka bedel Ölüm bile vız geldi, utandı senden ecel Seninle gurur duydu Boğaziçi Köprüsü Yeniden dile geldi Çanakkale türküsü Seninle nöbette bak bu ülkenin tamamı İşte böyle kutlanır demokrasi bayramı Şimdi daha şanlı bak ay yıldızlı bayrağın Ey şehit oğlu şehit önderisin her çağın Yıldızları yağdırsak azdır senin üstüne Bak adını nakşettik gönlümüzün büstüne Şehitler asla ölmez ölümsüz her biriniz Bil ki mahşere kadar kalbimizde yeriniz. Ahmet Selçuk İlkan

15 Temmuz Sözleri Resimli

15 temmuz sozleri resimli resimli mesajlari 15 temmuz sozleri

Editör: Mustafa İYİTÜTÜNCÜ