Sinagog altında tünel ile ilgili detaylara bakalım. ABD'nin New York kentindeki bir sinagogun altında yasa dışı şekilde inşa edilmiş tüneller ortaya çıktı. Hem uluslararası kamuoyunda hem de sosyal medyada gündem olan sinagogdaki gizli tünele ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. NYC Bina Dairesi, kaçak tünel bulunan sinagogla ilgili rapor yayınladı.

Dünyanın Merakla Beklediği Sinagog Altında Tünel Hakkında Flaş Gelişme!

New York Bina Dairesi, Brooklyn bölgesindeki 770 Eastern Parkway adresindeki Chabad-Lubavitch Hasidik Yahudi topluluğunun genel merkez olarak kullandığı tarihi sinagogun altındaki kaçak tünelde mühendislerin araştırma ve inceleme yaptığını belirtti. İnceleme raporu hazırlayan yetkililer, raporda şu ifadelere yer verdi;

“Binaların altında bulunan kaçak kazı çalışmalarını ve bunun komşu yapılara etkilerini araştırmak üzere dün sabahtan beri Crown Heights'ta bulunuyoruz.

Bu kapsamlı inceleme sonucunda tünel üzerindeki binaların sağlamlaştırılması için acil çalışma emri çıkardık, bina sakinlerinin güvenliğini sağlamak için binaların bazı kısımlarını boşaltma emri verdik ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırımlar uyguladık.

Gaziantep’te Gece Ulaşımı Kolaylaşıyor! Tramvay ve Otobüs Sefer Saatlerine Güncelleme Gaziantep’te Gece Ulaşımı Kolaylaşıyor! Tramvay ve Otobüs Sefer Saatlerine Güncelleme

Bu acil durum sağlamlaştırma çalışmasının ilerleyişini izlemeye devam edeceğiz ve gerekirse kamu güvenliği açısından gerekli olabilecek ek önlemleri almaya hazırız.”

Editör: Mustafa İYİTÜTÜNCÜ