Genel merkez, il başkanını belirlemek için geçtiğimiz hafta sonu temayülleri gerçekleştirdi. Yapılan temayülün ardından genel merkez 4 ismi Ankara’ya çağırdı.

İl Başkan vekili Murat Şerbetçi, Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz ile eski il başkan yardımcıları Mustafa Kılıç ve Fatih Fedaioğlu  mülakat için Ankara’ya çağrıldı.

Bu isimlerin yanı sıra son dakikada eski milletvekilleri Mehmet Sarı ve Sait Kirazoğlu isimleri de gündeme geldi. Her iki isim de genel merkeze çağrıldı ve il başkan adayı 6 oldu.

Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve  Gaziantep Koodinatörü Hakan Kahtalı davet edilen isimlerle tek tek görüşme gerçekleştirdi. MKYK toplantısının sona ermesinin ardından çağrılan isimler bu kez tek tek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüler. Erdoğan, görüşmenin ardından yeni il başkanının Fatih Fedaioğlu olduğunu açıkladı.

FATİH FEDAİOĞLU KİMDİR?

1 Ocak 1970 tarihinde  Gaziantep’te dünyaya gelen Fatih Muhaddis Fedaioğlu, lisans eğitimini ABD’nin Kaliforniya Eyaleti’ndeki San Francisco Üniversitesi McLaren School of Business’de Finans Bölümü’nde burslu olarak tamamladı. 1999 yılından bu yana Fedaioğlu Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nde iş faaliyetlerini yürüten Fedaioğlu,  Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu üyesidir.

Gaziantep'te Evlerine Cam Balkon Yaptıranlara Kötü Haber! Yargıtay'dan Emsal Karar! Gaziantep'te Evlerine Cam Balkon Yaptıranlara Kötü Haber! Yargıtay'dan Emsal Karar!

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda uzun süre çeşitli görevler yürüten Fedaioğlu, 2011 yılındaki genel seçimlerde AK Parti Gaziantep milletvekili aday adayı olmuştur. 2011 yılından bu yana MÜSİAD Gaziantep Şubesi’nde üye olan Fedaioğlu MÜSİAD Gaziantep Şubesi’nde Başkan yardımcılıkları görevinde bulunmuştur.

Fedaioğlu, 2021 yılı Mart ayında gerçekleşen MÜSİAD  Gaziantep 24. Olağan Genel Kurulu’nda Şube Başkanı seçilmiştir. Üst düzeyde İngilizce bilen Fedaioğlu evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: Mustafa İYİTÜTÜNCÜ