Gaziantep'te Aile Trajedisi: Oğul, Babasını Kendi Silahıyla Vurdu! Gaziantep'te Aile Trajedisi: Oğul, Babasını Kendi Silahıyla Vurdu!

Gaziantep haber! Erdoğan konuşma öncesi yaptığı paylaşımda 'Başlasın Türkiye Yüzyılı!' ifadelerini kullanmıştı. Külliye'de konuşan Erdoğan, alanda 320 bin kişi olduğunu söyledi. Erdoğan, yeni dönemdeki ekonomi politikaları ile ilgili de dikkat çeken mesajlar verdi.

Gaziantep Haber! Erdoğan'dan Balkon Konuşmasında Çok Net Mesaj: 'Artık Birleşme Vaktidir!

Cumhur İttifakı üyeleri Devlet Bahçeli, Mustafa Destici, Zekeriya Yapıcıoğlu, Fatih Erbakan ve Önder Aksakal'ın yanı sıra 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanı adayı olan, yüzde 5'in üzerinde oy alan ve ikinci turda Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan da Beştepe'ye geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: "Biz Türkiye'yi çok seviyoruz. Bu millet sevilmez mi? Biz severiz. Kandil'dekiler sevmez. Onların uzantıları sevmez. Ama biz severiz. İşte şu andaki tablo sevgililerin tablosu. Resmi rakam, 320 bin kişi şu anda burada. Yoldakileri söylemiyorum.

Cumhur İttifakı'nı mahcup etmediniz. Bu yolda beraber yürüdük. Gece gündüz demeden yürüdük. Sizler bu görevi yine bizlere verdiniz. Türkiye Yüzyılını beraber inşaya devam ediyoruz. İkinci tur sorun yaşanmadan tamamlandı. Gayrı resmi seçim sonuçlarına göre milletimiz cumhurbaşkanlığı görevini 5 yıllığına daha bizlere tevdi etmiştir. Milletimin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum.

'HER VATANDAŞIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM'

Gerek 14 Mayıs'ta, gerek 28 Mayıs'ta tercihini hangi adaydan yana kullanmış olursa olsun, sandık başına giderek iradesine sahip çıkan, demokrasimizin gücünü ispatlayan her vatandaşıma teşekkür ediyorum.

Bu süreçte seçimin en sağlıklı şekilde yürümesi için görev yapan kamu personelini, parti temsilcilerini, sandık görevlilerini ve diğer herkesi tebrik ediyorum.

Çok partili siyasi hayatımızın en önemli seçimlerinden birinde milletimiz kararını Türkiye Yüzyılından yana kullanmıştır.

ENFLASYON İNECEK'

Seçimler bittiğine göre tüm vaktimizi hizmet vermeye tamamıyla tahsis edeceğiz. 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmak, insanlarımızı hayata bağlamak, önceliklerimizin en başında yer almayı sürdürecektir. Elimiz hep deprem bölgesinin üzerinde olmaya devam edecek.

Enflasyonun yol açtığı fiyat artışlarından kaynaklanan sıkıntıları gidermek, önümüzdeki günlerin en acil konu başlığıdır. Bunları çözmek bizim için zor değil. Şu anda faiz 8,5'a indirildi. Enflasyon da inecek. Onlar bizimle yarışamaz. Onlar IMF'in kapısında nöbet tutarlar.

Bizler Davos'tan kopuşumuzu nasıl başlatmıştık biliyor musunuz? Davos'ta şu anda Babacan yanımdaydı. Davos'ta IMF Başkanı ile görüşüyoruz.

O zaman 23,5 milyar dolar borcumuz var. IMF Başkanına dedim ki, 'sen taksitlerini alıyor musunuz? Türkiye'nin siyasi kaderine sen müdahale edemezsin. Türkiye'nin başbakanı benim.' Ne oldu? 2013'te son taksiti ödedik, ondan sonra IMF'le ilişkimizi kestik. 10 sene geçti. Biz IMF'den borç almadık.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI: ZAFERİMİZ HAYIRLI OLSUN

Resmi olmayan sonuçlara göre seçimi zaferle tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki konuşmasının ardından sosyal medya hesabından da paylaşım yaptı.

Erdoğan mesajında, "Bize yeni bir zafer daha yaşatan milletimiz var olsun. Türkiye Yüzyılı kutlu olsun. Büyük Türkiye zaferimiz hayırlı olsun." ifadelerine yer verdi.

Editör: Mustafa İYİTÜTÜNCÜ