Gaziantep haber! Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden efsane sanatçı Özkan Uğur, yaşam savaşını kaybetmişti.

Özkan Uğur'un cenazesi AKM'de yapılan törenden sonra toprağa verilecek. Taksim AKM'de düzenlenen veda töreninde Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in konuşması herkesi ağlattı. Alanson konuşma sırasında zor anlar yaşadı.

Hayatını kaybeden MFÖ üyelerinden Özkan Uğur'un cenazesi Karacahmet Gasilhanesi'nden alındı ve anma için AKM'ye getirildi. Taksim AKM'de düzenlenen veda törenine Uğur'un ailesi, meslektaşları ve hayranları katıldı.

MAZHAR VE FUAT KONUŞMAKTA ZORLANDI

Mazhar Alanson ve Fuat Güner anma salonuna geldi. Dostları için son görevlerini yapacak olan usta isimler konuklar tarafından teselli edildi.

Mazhar Alanson ve Fuat Güner birlikte sahneye çıktı. Güner konuşmakta zorlanırken "Herkes için çok önemli bir kayıp. Tam 52 yıllık dostum, iş ortağımız. Hiçbir söz acısını içimizden attıramaz. Yeniden buluşmak için hoşçakal" dedi.

Gaziantep'te Alacak Verecek Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı! Gaziantep'te Alacak Verecek Tartışması Kanlı Bitti: 1 Ölü, 2 Yaralı!

Alanson ise "Manevi kardeşimiz. Onunla özel dilimiz vardı, yeteneği konusunda başarısı tartışılmaz. Bu kadar sevildiğini herhalde sen de bilmiyordun görüyorsun meğer tüm Türkiye severmiş… Çaresiziz nasıl yapacağız, başka bir şey söylemek istemiyorum.

Özkancım ele güne yapayalnız böyle de olmaz ki… Böyle de bırakılmaz ki gözyaşlarımız bitti mi sandın. Seni görebileceğimiz yer rüyalar artık" derken ağladı.

Editör: Mustafa İYİTÜTÜNCÜ