Gelir İdaresi Başkanlığı 6 Şubat Kahramanmaraş depreminden etkilenen Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde mücbir sebep hali uzatıldı. GİB'in internet sitesinde yer alan açıklamada, afetten etkilenen illerde deprem tarihi itibarıyla mükellefiyet kaydı bulunanların mücbir sebep halinde olduklarının kabul edildiği açıklandı.

Bu tarihten mücbir sebep hali sona erene kadar beyanname ve bildirimlerin verilme süresinin de ertelendiği kaydedilen açıklamada, "Mücbir sebep halinin Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki mükellefler için 30 Kasım 2024 Cumartesi günü sonuna uzatılması uygun bulunmuştur." denildi.

Gaziantep’te Tepki Çeken Ev: Pislik İçinde, Kirası 8 Bin TL! Gaziantep’te Tepki Çeken Ev: Pislik İçinde, Kirası 8 Bin TL!

61A875F286B24A1114655Ea4

Gazianteplilere Büyük Müjde! Süre Uzatıldı! Rahat Nefes Alacaklar! 

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım’ın GİB’in mücbir sebep süresini uzatmasını duyurduğu açıklamasında, “6 Şubat depremlerinin ardından deprem bölgesinde ilan edilen mücbir sebep hali, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki mükellefler için 30.11.2024 tarihine kadar uzatıldı.” dedi.

Editör: Haber Merkezi