Gaziantep haber! Gaziantep'in güneşten, topraktan ve tarihten gelen yerel lezzetlerini tüm dünyaya tanıtmak için 14-22 Eylül tarihlerinde 6'ncısı düzenlenecek "GastroAntep Kültür Yolu Festivali" için geri sayım başladı.

Kıkt

BİM Market’e 44 Bin Liralık Ceza: Tarihi Geçmiş Ürün Skandalı! BİM Market’e 44 Bin Liralık Ceza: Tarihi Geçmiş Ürün Skandalı!

Gastronomi şehri Gaziantep esnafı, 14-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan "GastroAntep Kültür Yolu Festivali" için tüm hazırlıklarını tamamladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hayata geçirdiği "GastroAntep Kültür Yolu Festivali", bu yıl 14-22 Eylül 2024 tarihlerinde Gaziantep'te gerçekleşecek. Türkiye'nin en önemli lezzet duraklarından olan, baklavası, katmeri, beyranı, kebabı ve  Antep fıstığı gibi birçok farklı lezzetiyle dünya çapında gastronomi merkezleri arasında yer alan Gaziantep'te festival heyecanı yaşanıyor.

Mawdw

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan "GastroAntep Kültür Yolu Festivali" kapsamında 500 ustanın 2,5 kilometre uzunluğunda dünyanın en uzun kebabını hazırlayarak yapacakları rekor denemesi başta olmak üzere tüm hazırlıklar tamamlandı.

Editör: Haber Merkezi