Threads Takipçi Hilesi (Takipçi Nasıl Kazanılır?) 2023 Threads Takipçi Hilesi (Takipçi Nasıl Kazanılır?) 2023
Instagram hesabı güvene alma nasıl yapabilirim? diyorsanız doğru yerdesiniz. Sizlere yapmanız gereken işlemleri detaylı olarak göstereceğiz. Bilindiği üzere hesap çalma olayları her geçen gün ilerliyor, bu sebeple hesabı güvende tutmakta fayda var. Tabi bununda çeşitli yolları var. Hadi detaylarına bakalım.

Instagram Hesabı Güvene Alma

Instagram hesabınızı güvene alabilmek için farklı yollar var. Biz sizlere en güvenli olanları göstereceğiz. Detaylarına bakalım.

1- Instagram İki Faktörlü Kimlik Doğrulama

instagram hesabı güvene alma İki adımlı doğrulama, instagram hesabını daha güvenli hale getirmek için geliştiriciler tarafından getirilmiştir. En güvenli Instagram hesap güvenliği yöntemidir. Hesabınıza parolanız ile giriş yaptıktan sonra, ek bir kod gelecektir. Diğer yandan ise iki adımlı doğrulama koduna iki yöntemle erişebilirsiniz. Bunu, iki adımlı doğrulama yöntemi kurarken yapabilirsiniz. Bunlar; SMS ile doğrulama ile olacaktır.

2- Şifre Güvenliği

Şifrenizi kimseye söylemeyin. Diğer yandan ise herhangi bir uygulamaya yada kaynağa şifrenizi ve kullanıcı bilgileriniz girmeyin. Şifrenizi en az 3 ayda bir değiştirmeniz iyi olacaktır.

3- E-Posta Güvenliği

E-postanız, Instagram güvenliği için çok önemlidir. Instagram hesabınızda kullandığınız e-posta adresinin güvenli ve şifresinin güçlü olduğuna emin olun. E-posta adresinizi doğrulamayı da unutmayın. E-postanızda iki adımlı doğrulamayı da yapmayı unutmayın.

4- Şifrenizi Paylaşmayın

Şifrenizi herhangi biri ile paylaşmayın. Şifre bu noktada çok önemlidir. Çünkü şifre başka biri tarafından ele geçirildiğinde hesabı da tekrar geri almak zor olacaktır.

5- Bilmediğiniz Bağlantıya Tıklamayın

Instagram uygulaması için bir çok uygulama var. Bu uygulamalar kullanıcı adınızı ve bilgilerinizi girmeniz isteniyor. Dahası bir link gönderip tıklamanız isteniyor, kesinlikle linke tıklamayın. Bu arada silinen hesabınız varsa buradan https://www.antepsonhaber.com/instagram-silinen-hesabi-geri-acma/ bakarak geri alabilirsiniz.
Editör: Mustafa İYİTÜTÜNCÜ