Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir olayı son durum! Hatay'dan kaybolan Mehmet Ali Özdemir'in kaybı Müge Anlı'ya taşındı.

Hatay Antakya'da şüpheli şekilde ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Ali Özdemir'in ailesi kayıp ihbarıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu.

Eşinin kaybında şüpheli olarak görülen Meryem, Müge Anlı ve eşi Mehmet Ali'nin akrabalarının üstüne gelmesi üzerine yayını terk etti.

41 yaşındaki Özdemir'in en son aracıyla görmüşler. Araç ise günler sonra terk edilmiş ve içinde kan lekeleri varken bulundu. Bu da Özdemir'in ölmüş ya da öldürülmüş olabileceğini akıllara getirdi.

Mehmet Ali'nin ailesi ise bugünkü bölümde Meryem'in üstüne gitmeye başladı. Müge Anlı'nın da bir itiraf beklentisi vardı.

Müge Anlı Mehmet Ali Özdemir Olayı Son Durum! Stüdyoyu Terk Etmişti!

41 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Özdemir süpheli şekilde kayıplara karıştı.Arabasıyla birlikte kaybolan Özdemir'in aracında sürtünme ve kan izine rastlandı. Kardeşiyle kavgalı olan Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem Hanım'a esaret hayatı yaşattığı ortaya çıktı.

Kıskançlık yüzünden sık sık sorun yaşayan çiftin evliliğinde büyük sırlar olduğu öne sürüldü.

Canlı yayınında ortaya atılan bir diğer iddia ise Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem ile ilgili oldu. Meryem ise "Eşim evde dışarıdaki gibi değil, süt dökmüş kedi" ifadelerini kullanarak evlilik hayatlarında bir sorun yaşamadıklarını vurguladı.

Kocasının olay günü ne yaptığını bilmediğini ifade eden 25 yaşındaki genç kadın, "Nereye gidiyorsun diye soramadan gitti" sözlerini kullandı. Müge Anlı ise genç kadının sakinliğine dikkat çekti.

Gaziantep’te Sürücüler Dikkat: Yarın Hangi Yollar Trafiğe Kapalı Olacak? Gaziantep’te Sürücüler Dikkat: Yarın Hangi Yollar Trafiğe Kapalı Olacak?

Mehmet Ali Özdemir'in canlı yayına bağlanan arkadaşı, Meryem Özdemir'in farklı bir kişiyle ilişkisi olduğunu öne sürdü. Mehmet Ali Özdemir'in kaybolmadan önce "Eşimin sosyal medyadan biriyle konuşmasını yakaladım" iddiasını ortaya atan ismini vermek istemeyen kişi, söylediklerinin doğruluğundan emin olduğunu ifade etti.

Eşinin kaybında şüpheli olarak görülen Meryem, Müge Anlı ve eşi Mehmet Ali'nin akrabalarının üstüne gelmesi üzerine yayını terk etti.

Müge Anlı ise 'Çocuğunu bahane etme, gel kocanı bulalım. Burada senin kocan için çabalıyoruz. Kaçarsan daha çok suçlanırsın, gel sen kendini koru' dedi.

Editör: Mustafa İYİTÜTÜNCÜ