Müge Anlı'nın sunduğu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında , 18 yıllık bir cinayet sırrı aydınlatıldı. Kaybolan Hatice Musaoğlu'nun cinayete kurban gittiği, oğlu Aydın Musaoğlu'nun ağzından kaçırdığı itiraf sonrasında ortaya çıktı.

Müge Anlı’da Tüyler Ürperten İtiraf: Hatice Musaoğlu Cinayetinde Flaş Gelişme

Kltht

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar izleyicileri şoke etti. 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu'nun kızları, annelerinin kayboluşunda şüphelendikleri abileri Aydın Musaoğlu hakkında önemli iddialarda bulundu. Müge Anlı'nın sorgulamaları sonucunda Aydın Musaoğlu canlı yayında cinayeti itiraf etti. Polis tarafından otobüste gözaltına alınan zanlı, cinayet suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

Hatice Musaoğlu'nun kaybolmadan evvel evde yaşanan bir olaya da dikkat çekildi. Hatice Hanım, jandarmayı çağırarak gelin ve oğlunun eve taşındığı şikayetinde bulunmuştu. Bu şikayet, oğlu Aydın Musaoğlu üzerindeki şüpheleri artırmıştı. Aydın Musaoğlu ise programa katılarak hakkındaki suçlamalara yanıt vermeye çalıştı fakat ağzından cinayeti itiraf ettiği sözler kaçırdı.

Gaziantep'te 2024 Pamuk Fiyatları Açıklandı: Üreticiye Beklenen Haber Gaziantep'te 2024 Pamuk Fiyatları Açıklandı: Üreticiye Beklenen Haber

Aydın Musaoğlu'nun eşi Nevin Hanım'ın programa yaptığı telefon bağlantısında söylediği bazı cümleler, onun da kayınvalidesinin ölümünü kabul ettiği yönünde yorumlandı. Tüm bu ifadeler sonrasında Aydın Musaoğlu, programa devam etmek istemeyerek oteli terk etti ve köye gitmek üzere yola çıktı.

Editör: Haber Merkezi