İstanbul Eyüp Sultan’da ve Fatih’te iki kadını öldürdükten sonra intihar eden Semih Çelik’in cenaze namazı iptal edildi.

BİM Market’e 44 Bin Liralık Ceza: Tarihi Geçmiş Ürün Skandalı! BİM Market’e 44 Bin Liralık Ceza: Tarihi Geçmiş Ürün Skandalı!

İstanbul Fatih’te dün 19 yaşındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’i öldürdükten sonra surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik’in bugün cenaze namazı kılınacaktı. Vahşice katledilen iki kadın toprağa verilirken Semih Çelik’in cenaze namazı ise iptal edildi.

2 GENÇ KIZ TOPRAĞA VERİLDİ

Dün İstanbul Fatih’te Semih Çelik tarafından katledilen Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner için bugün Ayrıca camilerde cenaze töreni düzenlendi.

İkbal uzuner’in cenaze töreni Bugün Fatih Camii’nde öğle vakti yapıldı. Uzuner’in yakınları arkadaşları törene katılırken yine İstanbul valisi Davut Gül ve Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’da törende yer aldı.

Bgw

İkbal Uzuner’in cenaze namazı öncesinde cami avlusunda bulunan yakınları sinir krizi geçirdi. Genç kadının cenazesi kılınan namazın ardından Edirnekapı şehitliğinde toprağa verildi.

Nmefe

Yine Semih Çelik’in kurbanlarından biri olan ve boğazı kesilerek öldürülen Ayşenur Halil içinde Gaziosmanpaşa Pazariçi Saadet Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Tören’e Halil’in ailesi ve arkadaşları ile birlikte İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen ve Eyüp Sultan belediye Özmen de katıldı.

Ayşenur Halil’in cenazesi de kılınan namazın ardından Karlıtepe mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Her iki cenaze töreninde de polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

CENAZE NAMAZI İPTAL EDİLDİ

Diğer yandan iki kadın vahşice katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik’in cenaze namazı iptal edildi. Cenaze namazının güvenlik sebebiyle kılınmadığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi