Süper Lig’in 6. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, futbolseverleri ekran başına kilitledi. Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, ilk derbisinde sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor ve tüm planlarını 3 puan üzerine kurmuş durumda.

Mücadele bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden canlı izle | FB GS beIN Sports 1 canlı yayın (Fenerbahçe Galatasaray şifresiz izleme linki)' araması yapıyor. Fenerbahçe Galatasaray (FB GS şifresiz canlı izle) maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Fenerbahçe Galatasaray Canlı Maç İzleme Linki

Savunma hattında değişiklik yapmayan Mourinho, orta sahada Amrabat’a, hücumda ise Maximin’e güveniyor. Maximin’in hızından yararlanmayı planlayan deneyimli teknik adam, Dzeko’yu da 11’e döndürerek Galatasaray’a karşı en etkili silahlarını sahaya sürüyor. Fenerbahçe cephesinde galibiyet dışında bir ihtimal kabul edilmiyor, zira şampiyonluk hasreti ve ev sahibi olarak kötü performans, bu maçı çok daha kritik hale getiriyor.

Galatasaray’da ise Okan Buruk, derbiye geniş bir hazırlık süreciyle gelmiş durumda. Buruk, takımını sadece saha içinde değil, saha dışındaki baskılara karşı da uyarıyor. Özellikle Kadıköy’deki atmosfer konusunda tecrübeli oyuncular kaptanlar liderliğinde yeni transferlere rehberlik ediyor. Buruk’un en önemli stratejilerinden biri, Fenerbahçe’nin provokatif tavırlarına karşı soğukkanlı kalmak. Takımın yeni isimleri arasında Osimhen, Sara ve Jelert gibi oyuncular, Kadıköy atmosferine uyum sağlamak için ekstra mesai yapıyor.

Mourinho, Galatasaray’ın hücum hattına karşı sıkı önlemler almış durumda. Özellikle Osimhen, Barış Alper ve Batshuayi gibi hızlı ve güçlü oyunculara karşı dikkatli bir savunma oyunu planlıyor. Ayrıca, Galatasaray’ın oyun kurucusu Sara’ya karşı ön alanda baskı yaparak rakibin geçiş oyununu durdurmayı hedefliyor. Bu derbide Fenerbahçe için ilk kez sahaya çıkabilecek isimler arasında EnNesyri, Maximin, Amrabat ve Kostic gibi yeni transferler de bulunuyor.

Bu büyük derbi, saat 20:00’de Ülker Stadı’nda başladı ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor. Her iki taraf da galibiyet hedefiyle sahaya çıkarken, Fenerbahçe zirve yarışında önemli bir adım atmayı, Galatasaray ise liderlik pozisyonunu korumayı hedefliyor.

MAÇ İZLEME UYGULAMASI

Live Futbol TV. Kanalları TIKLA

Canlı Futbol TV: Canlı Skorlar

Live Soccer TV

FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİ CANLI İÇİN TIKLAYINIZ

Müge Anlı’da Tüyler Ürperten İtiraf: Hatice Musaoğlu Cinayetinde Flaş Gelişme Müge Anlı’da Tüyler Ürperten İtiraf: Hatice Musaoğlu Cinayetinde Flaş Gelişme

Editör: Haber Merkezi