Şahinbey Belediyesi, öğrencilere öğretim yılının her iki döneminde olmak üzere toplamda 15 bin TL maddi yardım yapılacağını açıkladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu destek paketinin bugünden itibaren başvurulara açıldığını ifade etti.

Şahinbey Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için kapsamlı bir maddi destek planını kamuoyu ile paylaştı. Bu planda, yardımın eğitim-öğretim yılının ilk dönemine 7 bin TL ve ikinci dönemine ise 8 bin TL olarak öğrencilere dağıtılacağı belirtildi.

Tahmazoğlu'ndan Öğrencilere 15 Bin TL Müjdesi! Peki, Nasıl Başvurulur! 

I U E F

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sundukları bu maddi desteğin detaylarını paylaşarak, öğrencilere yönelik cömert desteğin nedenini açıkladı. Başkan Tahmazoğlu, "Gençlerimizin başarılarını ödüllendirmeyi ve onları teşvik etmeyi önemsiyoruz" dedi ve geçmiş yıllarda öğrencilere sağlanan eğitim desteğinin bu sene artarak devam edeceğini duyurdu.

Android için Başvuru için tıklayın.

iOS için Başvuru için tıklayın.

Gaziantep'teki Mega Proje İçin Geri Sayım Başladı! İnşaat Devleri İhaleye Hazırlanıyor Gaziantep'teki Mega Proje İçin Geri Sayım Başladı! İnşaat Devleri İhaleye Hazırlanıyor

Nadwadawdq

Editör: Haber Merkezi