Üniversite Öğrencilerine Destek Yılmaz'dan: Eğitim ve Sosyal Yaşam Başvuruları Başladı! Üniversite Öğrencilerine Destek Yılmaz'dan: Eğitim ve Sosyal Yaşam Başvuruları Başladı!

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek toplantıda İstanbul için hazırlanan kentsel dönüşüm yasasının detayları ve gençlere vaat edilen ÖTV'siz cep telefonu düzenlemesinin karara bağlanması bekleniyor.

Kritik toplantı sonrası 15 model ve markayı kapsayacak kampanyadan yararlanma şartlarının ne olduğunun açıklanacağı belirtiliyor.

Vergisiz Telefonda Geri Sayım Başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Duyuracak! 15 Marka ve Model

7 milyonu aşkın öğrencinin merakla beklediği "ÖTV'siz cep telefonu başta olmak üzere ilk kez alınacak elektronik eşyada vergi muafiyetinin detaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son kabine toplantısının ardından halka sesleniş konuşmasında "Bir sonraki toplantımızda detayları gençlerimizle paylaşacağız" diyerek kurmaylarına bu işi çözelim talimatını vermişti.

15 MODEL VE MARKAYI KAPSAYACAK

Fiyatı 10 bin liraya kadar olacak 15 model ve markayı kapsayacak kampanyadan yararlanma şartlarının ne olduğu da kararlaştırılacak.

Editör: Mustafa İYİTÜTÜNCÜ