Gündem

Gaziantep Haber! İngiltere Bu Kadını Konuşuyor! Türkiye'de Bileklikle Tatilini Bedavaya Getirdi!

Abone Ol

Gaziantep haber! İngiltere Roxanne Balciunas'ın paylaşımlarını konuşuyor. Kuşadası'ndaki 5 yıldızlı otelde 2 ay önce kalan Balciunas, tekrar geldiği ilçede tatili bedavaya getirdi. Otele ait eski bilekliği takıp tüm imkanlardan ücretsiz faydalanan kadın, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. İngiliz kadını paylaşımları ele verirken Kuşadası Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Bülent İlbahar, İngiliz kadının yaptığının şeytanlık olduğunu söyledi.

Gaziantep Haber! İngiltere Bu Kadını Konuşuyor! Türkiye'de Bileklikle Tatilini Bedavaya Getirdi!

İngiliz anne, 2 çocuğuyla birlikte otelin bileklerini kullanarak gizlice otele girdi. "Her şey dahil" kapsamında tüm içecekleri ve yiyecekleri sınırsız bir şekilde yararlanan kadın otelin havuzunda da günler boyunca keyif yaptı.

Balciunas, 5 yıldızlı bir otelin tüm imkanlarından ücretsiz bir şekilde yararlanırken o anları da TikTok hesabında paylaştı. Kadının sosyal medyada 12 Temmuz'da paylaşılan görüntülerde üç kişilik ailenin otelin havuzunda uzanırken dondurma ve diğer lüks yemekleri ücretsiz yedikleri görüldü.

Yeni Asır'dan Kazım Körükce'nin haberine göre Kuşadası Turizm ve Tanıtım Derneği Başkanı Bülent İlbahar, İngiliz kadının yaptığının şeytanlık olduğunu söyledi.

Avrupalılardan ender bu tür turistlerin çıktığını belirten İlbahar, "Normale o bileklikler her hafta değişir otellerde. Hep aynı bileklik kullanmaz. Nasıl denk getirmiş şaşılacak bir şey. Böyle şeytanlık yapacak bir Avrupalı turist görmedikleri için de oteldeki görevliler durumu fark etmemiş. Bu çok yaşanan bir şey değil" dedi.