Yeni yılın ilk mahsulü olan bölgemizde erkenci ismi ile tabir edilen kırmızı ben fıstığını üreten çiftçilerimiz Sarıkoç kırsal mahallesinden Ahmet Naim ve Dazhöyük kırsal mahallesinden Yunus Emre Kılıçparlar NTB tarafından yarım altınla ödüllendirildi. Ödül törenine, NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı, Meclis Başkanı Ahmet Polat, Meclis Üyesi Reşat Oktay, Meclis Üyesi Osman Kurt, Meclis Üyesi Coşkun Güngördü ve yerel basın mensupları katılım sağladı.

IBAN Üzerinden Para Gönderenler Dikkat! Suçlu Durumuna Düşebilirsiniz! IBAN Üzerinden Para Gönderenler Dikkat! Suçlu Durumuna Düşebilirsiniz!

Gazianteplilere Müjde, Antep Fıstığı'nın Hasadı Başladı! 

Fıstık üretimini teşvik etmek amacıyla yılın ilk mahsul ürününü getiren çiftçilerimizin Nizip Ticaret Borsası tarafından her yıl ödüllendirildiğini ifade eden Başkan İbrahim Sarı ödül töreninde şunları söyledi;

“İlçemizin en önemli geçim kaynağından biri olan antep fıstığı günümüzde gıda sanayinin vazgeçilmezleri arasında yer almıştır. İlçemizde yetiştirilen antep fıstığı diğer bölgelerde yetiştirilen fıstıklara göre daha rehalı olduğu için bölgemizde yetiştirilen Antep fıstıkları ayrı bir öneme sahiptir. Tüketici tarafından her zaman önemle tercih edilmektedir.

Editör: Haber Merkezi