Gündem

Narin'in Nasıl Öldürüldüğü Belli Oldu! Şok Eden Detaylar!

Abone Ol

Narin Güran'ın ölümüyle ilgili akıllarda birçok soru işareti var. Bunlardan biri de Narin'in ölüm nedeniydi. Adli Tıp'ın incelemesi sonucunda "Narin nasıl öldü?" sorusu yanıtını buldu. Buna göre 8 yaşındaki Narin boğazı sıkılarak öldürüldü.

Narin'in Nasıl Öldürüldüğü Belli Oldu! Şok Eden Detaylar! 

Adli Tıp'ın otopsi sonucu belli oldu. Rapora göre Narin Güran boğularak öldürüldü.

ÖNCE AMCASININ ELİNE, SONRA ARABAYA BULAŞMIŞ

Narin, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolmuş, 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız olarak bulunmuştu. Cinayetle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında cinayete ışık tutacak yeni bilgiler de ortaya çıktı. CNN Türk'ün aktardığı bilgilere göre; boğulma sırasında Narin'in ağzından çıkan sıvı amca Salim Güran'ın eline, oradan da araç direksiyonu ve koltuğuna bulaştı.

Narin'in amcası Salim Güran, aracından alınan DNA örneklerinin Narin'in DNA'sıyla eşleşmesi üzerine gözaltına alınmış, daha sonra tutuklanmıştı.

12 KİŞİ TUTUKLU

Narin Güran cinayeti ile ilgili soruşturmada hakkında işlem başlatılan 26 zanlıdan 11’i tutuklanmıştı. Tutuklananlar arasında Narin Güran’ın amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, abisi Enes Güran da bulunuyor. Öte yandan bugün de yenge Hediye Güran 'kasten öldürmeye iştirak' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.